ФИД Србија
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ФИД Србија

ФИД

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  ТражиТражи  Региструј сеРегиструј се  Приступи  

uzivo prenos fid foruma

Go down 
+10
Joki
Паранормал
zelhor
Dule-DJ
M&L
dane_maneta
Швеђанац xD
Koman Shibamic
Sledge_Hammer
srb in
14 posters
Иди на страну : 1, 2  Next
АуторПорука
srb in

Број порука : 8

uzivo prenos fid foruma Empty
ПорукаНаслов: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptyThu Mar 04, 2010 11:44 pm

ajde nek neko pise ovde sta tamo admini kazu..
Назад на врх Go down
Sledge_Hammer

Sledge_Hammer

Број порука : 10

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptyThu Mar 04, 2010 11:47 pm

Pa moze da se pristupi forumu kao gost
Назад на врх Go down
srb in

Број порука : 8

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptyThu Mar 04, 2010 11:57 pm

to nisam znao)))hvala)
Назад на врх Go down
Koman Shibamic

Koman Shibamic

Број порука : 46
Локација : korak ispred vas

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptySat Mar 06, 2010 8:22 pm

Aj nek neko napishe tamo onom M&L da ne moli da nam smanje banove... Delujemo neozbiljno. Ako hocete, mogu ja da sastavim post, pa nek neko okachi. Sad kao da ne mozemo bez tog foruma i molimo ko pichke, ma daaaj... No
Назад на врх Go down
http://fkt1919.blogspot.com/
Швеђанац xD
Admin
Швеђанац xD

Број порука : 37

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptySat Mar 06, 2010 8:25 pm

Koman Shibamic ::
Aj nek neko napishe tamo onom M&L da ne moli da nam smanje banove... Delujemo neozbiljno. Ako hocete, mogu ja da sastavim post, pa nek neko okachi. Sad kao da ne mozemo bez tog foruma i molimo ko pichke, ma daaaj... No
Za tebe admin rekao da su ti sanse ravne nuli da se skine ban albino
Назад на врх Go down
http://fidsrbija.forumotion.com
Koman Shibamic

Koman Shibamic

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptySat Mar 06, 2010 8:28 pm

Admin ::
Za tebe admin rekao da su ti sanse ravne nuli da se skine ban albino

Video sam. To se odnosi na 13 godina. Ali to je rekao moj prijatelj Kingstown, koji je mod, ne admin. Pravo da ti kazem, mudni otok imam zbog toga scratch
Назад на врх Go down
dane_maneta

dane_maneta

Број порука : 24
Локација : iza sunca

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptySat Mar 06, 2010 9:15 pm

brate ja bi bio privilegovan da imam ban od 13 godina...zamisli kako to stoji u CV jendog internet huligana Very Happy

nemoj se kaciti za ovo internet huligan samo se zajebavam
Назад на врх Go down
M&L

Број порука : 18

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptySat Mar 06, 2010 10:15 pm

Ne molim kao ckapi..lepo pitam coveka i zbog druih ljudi koji bi da pristupe bar svom privatnom delu,to jest timskom delu foruma..onima kojima to znaci zbog taktike..
Evo regao sam se i ja ovde,ali to je vise da bi odgovorio na prozzivke..
U Srbiji se neko naziva picka kada ima stav drugaciji od vecine. Ja ipak mislim da je veca picka onaj koji se krije iza vecine.
Hornjakinjo ovde sere po svima, a ne vidim zasto..odakle mu to da je Merko ili ne znam jos ko prevodio??Odakle da se on slihta??Pa sta ima Merko od toga??Sta bi bilo ko imao od toga osim one ustase ili onaj siptar?? Navukli su vas da im poredjate sve po spisku i sad se cudite a pravila su se znala..samo sto smo se opustili jer moderatora nije bilo..
Ako neko misli da sam ja prevodio,da se slihtam,da sam nekog drukao gadno se presao(doduse posle sam izdrukao jednog engleza i finca pa su i oni dobili ban zbog prozivanja nas Srba).A ako mi i ne veruje neko,imam mnogo da se nasekiram...
Назад на врх Go down
Dule-DJ

Dule-DJ

Број порука : 15
Локација : Teслић - Р. Српска

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptySat Mar 06, 2010 10:20 pm

Ma opušteno brate, niko te ne proziva...
Jednostavno ne vrijedi više trošiti ni vrijeme ni energiju na raspravu sa njima, jer apsolutno ništa nećemo postići odnosno promijeniti.
Назад на врх Go down
http://www.fcrsf.tk/
zelhor

zelhor

Број порука : 22

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptySat Mar 06, 2010 11:30 pm

M&L ::
Hornjakinjo ovde sere po svima, a ne vidim zasto..

Hahahah. Ako za tebe tri osobe = svi onda ti nesto ne valja sa matematikom. Ne da serem po njima, napusavacemo ih narednih 13 godina. Zasto? Eto meni se ne dopada da mi saigrac bude banovan na 13 godina, da mi trener napise saopstenje povodom svega toga i da onda na kraju te iste osobe (sto ih ti nazivas "svima") pozdravljaju banovanje...

Merko ::
Upecatljiv jedan govor moram da primetim!

: smajlikojipovracaodvasihgluposti:

Imate moju punu podrsku da se ne javljate na ovom forumu!

itd.
Jel sad vidis zasto? Lizi se tamo sa njima ako ti se ne svidja...
Назад на врх Go down
M&L

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptySat Mar 06, 2010 11:52 pm

zelhor ::

Hahahah. Ako za tebe tri osobe = svi onda ti nesto ne valja sa matematikom. Ne da serem po njima, napusavacemo ih narednih 13 godina. Zasto? Eto meni se ne dopada da mi saigrac bude banovan na 13 godina, da mi trener napise saopstenje povodom svega toga i da onda na kraju te iste osobe (sto ih ti nazivas "svima") pozdravljaju banovanje...

itd.

Polako s to lizanje Arrow (smajliji su mama)
Zar i Koman nije rekao da se slaze s tim sto je dobio ban??Ne razumem ni ja dozivotni ban i to je ziva glupost..ali moras priznati da su neki banovi i opravdani...
Назад на врх Go down
Паранормал

Паранормал

Број порука : 41

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptySat Mar 06, 2010 11:56 pm

Направи смо форум да би могли нормално да пишемо,а не да слушамо оне дебила и ви сада радите исто,дај маните се приче око тог јебеног форума.Крај,имамо свој форум,наставите по старом,добра зајебанција.
Опустите се људи више! cyclops
Назад на врх Go down
http://www.tribinasrb.net
zelhor

zelhor

Број порука : 22

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptySun Mar 07, 2010 12:00 am

zelhor ::

itd.

Polako s to lizanje Arrow (smajliji su mama)
Zar i Koman nije rekao da se slaze s tim sto je dobio ban??Ne razumem ni ja dozivotni ban i to je ziva glupost..ali moras priznati da su neki banovi i opravdani...

Iskreno me zabole da li je opravdano ili ne. Ne radi se ovde o banovima (deo gde si ti mene prozvao par poruka gore) vec o reakciji pojedinaca na celu situaciju. Verovatno su ocekivali da ce samo TUFC da se pokupi odatle pa su imali hrabrosti da dele svoje lizem-adminima-jaja stavove.

Последњи изменио zelhor дана Sun Mar 07, 2010 12:03 am. измењено укупно 1 пута
Назад на врх Go down
M&L

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptySun Mar 07, 2010 12:02 am

Pa dobro ali ne vidim da je nesto licemerno ako neko tamo kaze da se slaze s nekim banovima a nije licemerno to sto ovde neko kaze isto..
Назад на врх Go down
Joki

Број порука : 5

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptySun Mar 07, 2010 11:10 am

kidao sam se od smeha kad sam ovo video Laughing

uzivo prenos fid foruma 20qdhjs
Назад на врх Go down
dane_maneta

dane_maneta

Број порука : 24
Локација : iza sunca

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptySun Mar 07, 2010 5:47 pm

Паранормал ::
Направи смо форум да би могли нормално да пишемо,а не да слушамо оне дебила и ви сада радите исто,дај маните се приче око тог јебеног форума.Крај,имамо свој форум,наставите по старом,добра зајебанција.
Опустите се људи више! cyclops
cela mudrost u tri recenice....ajmo dalje sa te price ljudi
Назад на врх Go down
Sreto-Prozivka

Sreto-Prozivka

Број порука : 14
Локација : Прозивка, Суботица

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptyTue Mar 09, 2010 12:41 am

Кингстовн је добио од мене поруку са постовима од малог пиздека где се јасно види да нас провоцира, одговора нема, и кад сам поставио то питање на јавни форум Србије, брисао ми постове, и сада ми послао
Цитат :
I've answered your question several times. We're not discussing individual users on the forum.
You started to sound like a broken record and next time you'll be suspended.

дебилчина
Назад на врх Go down
Sledge_Hammer

Sledge_Hammer

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptyTue Mar 09, 2010 12:55 am

Цитат :
If any of the banned users wants to know why they're banned they can contact the Admins themself.
We are not communicating with third parties about individual users.

In general i can say that the openingspost of this topic pretty much covers why users has been banned though.

Jos samo kad bi mi neko rekao kako da kontaktiram admine....
Назад на врх Go down
bratinjo

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptyTue Mar 09, 2010 12:59 am

Sledge_Hammer ::
Цитат :
If any of the banned users wants to know why they're banned they can contact the Admins themself.
We are not communicating with third parties about individual users.

In general i can say that the openingspost of this topic pretty much covers why users has been banned though.

Jos samo kad bi mi neko rekao kako da kontaktiram admine....

Brate,cimash se bezveze. Pusti ih u pichku materinu. Nek ti se napasu muda, nemoj ti njih da kontaktirash.
Назад на врх Go down
Sledge_Hammer

Sledge_Hammer

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptyTue Mar 09, 2010 1:32 am

A ne, kada su bili toliko revnosni da proveravaju sve postove, mogu toliko da urade i da mi obrazloze zasto sam banovan. Imam ja neku predstavu, ali necu da nagadjam. A sto se tice cimanja, nije uopste, meni treba 30 sekundi da napisem mejl i da ga posaljem, a njima ce trebati daleko vise da pronadju sta sam zgresio. Ali briga me, umesto da su unapredjivali igricu, oni su se smarali sa prokletim forumom. Sami su zakuvali corbu, pa nek se krckaju!
Назад на врх Go down
M&L

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptyTue Mar 09, 2010 2:28 am

Ne znam koliko ce vam znaciti da pisete adminima, ali ako ih ne mozete na forumu kontaktirati ja sam se potrudio i nasao ovo..
http://footballidentity.com/User/UserGeneral/U53.aspx?id=5
Nadam se da ce ,onaj ko hoce, moci na ovaj nacin da ga kontaktira..
Назад на врх Go down
Koman Shibamic

Koman Shibamic

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptyTue Mar 09, 2010 2:36 am

Ne znam koliko ce vam znaciti da pisete adminima, ali ako ih ne mozete na forumu kontaktirati ja sam se potrudio i nasao ovo..

Ma dzaba sve, ja sam slao par mejlova na support@communisport.com, nijedan odgovor dobio nisam.
Назад на врх Go down
M&L

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptyTue Mar 09, 2010 10:10 am

Ma dzaba sve, ja sam slao par mejlova na support@communisport.com, nijedan odgovor dobio nisam.
Evo sad sam postavio i to pitanje pa cemo videti sta ce Kingston reci..
Назад на врх Go down
Koman Shibamic

Koman Shibamic

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptyTue Mar 09, 2010 11:21 am

Da se razumemo u vezi razlichitih stvari sam ih cimao, ne ovog bana.
Назад на врх Go down
M&L

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma EmptyTue Mar 09, 2010 11:33 am

Da se razumemo u vezi razlichitih stvari sam ih cimao, ne ovog bana.
E pa sad "da se rzumemo" Very Happy Very Happy
Vec sam postavio..
Apropo onog da su vas drukali nasi,mozda i jesu,ali sam sad gledao zadnje Brljine komentare..pa vam na primer prenosim jedan.

Topic: Time are a changin'
Posted: Wednesday, February 10, 2010 7:44:28 PM
Цитат :
This is really very simple IMHO. Just dont be a malicious asshole and you'll be fine. This should come from the inside. People tend to bring a lot of football hate from the outside and out there is plenty of hate. Why do you think there are always some brawl and fight of fans around the world because of the game. I remember some decades ago a guy was shot dead cause he missed a goal shot. We are a Croatian club playing in Serbian league (cause we dont have a league of our own) and every now and then someone is throwing public insults on us through forum (ustasha - name for fascist colaborators in wwII). We even took a Serbian player to the club just to show that we are not burdened by players nationality origins. But that doesnt help. Of course there are Serbian people that dont share that opinion but those malicious comments seem to be the loudest one. Hate is the problem and it's good to know that admins are dealing with it. List of all cases of crap that should be punished is probably very long and I'm voting that admin make some improvement to the game itself rather than writing laws or hiring a lawyer.
Ko moze na forum da se ne muci evo mu link..lik je drukao i javno a sto ne bi privatno..a kad imaju i njega i pizdeka prevod je adminima isao mnogo brze Smile
http://forum.footballidentity.com/default.aspx?g=posts&m=169441#post169441
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: uzivo prenos fid foruma   uzivo prenos fid foruma Empty

Назад на врх Go down

uzivo prenos fid foruma
Назад на врх 
Страна 1 of 2Иди на страну : 1, 2  Next