Број порука : 46 Join date : 06.03.2010 Локација : korak ispred vas
Наслов: Prvo kolo sezona 4 Wed Mar 10, 2010 1:31 pm
Tribina United - EPS Pigs From Space - FC Red Star Forum FC Bald - АФК СТАРА ШКОЛА Вампирски Ф.К. - ФК Волови Ливада F.C.Internazionale - СФК ТрибинаСРБ Ултрас Прозивка - FK LAVOVI
mastervolume
Број порука : 4 Join date : 06.03.2010
Наслов: Re: Prvo kolo sezona 4 Wed Mar 10, 2010 2:28 pm
ne znam odakle si skinuo parove kad jos nema u fixtures...
pobeda tribine red star-a i prozivke... vampirski i volovi... zanimljivo Neka bude nereseno:)
Koman Shibamic
Наслов: Re: Prvo kolo sezona 4 Wed Mar 10, 2010 2:36 pm
mastervolume ::
ne znam odakle si skinuo parove kad jos nema u fixtures...
pobeda tribine red star-a i prozivke... vampirski i volovi... zanimljivo Neka bude nereseno:)
Malopre je bio raspored. Verovatno menjaju termine pa su sklonili sad. Ako ostane ovaj raspored TUFC-Volovi 24. tekuceg meseca
dane_maneta
Број порука : 24 Join date : 05.03.2010 Локација : iza sunca
Наслов: Re: Prvo kolo sezona 4 Wed Mar 10, 2010 3:56 pm
ideeeemo
ale ale ale oooo nikad necu biti vo ale ale ale o nikad necu biti vo ale ale ale o na na na na na na na gori pasnjak livada,vendi je vec jebana, krv je svuda šikljala,vampiri stoka najveća
Nemanja Maksimovic
Број порука : 3 Join date : 06.03.2010
Наслов: Re: Prvo kolo sezona 4 Thu Mar 11, 2010 7:00 pm
Novi raspored:
14/03/2010 21:15 EPS - FC Bald 14/03/2010 21:15 F.C.Internazionale - Tribina United 14/03/2010 21:15 Вампирски Ф.К. - FC Red Star Forum 14/03/2010 21:15 СФК ТрибинаСРБ - FK LAVOVI 14/03/2010 21:15 Pigs From Space - АФК СТАРА ШКОЛА 14/03/2010 21:15 ФК Волови Ливада - Ултрас Прозивка
Rizleyy
Број порука : 6 Join date : 06.03.2010
Наслов: Re: Prvo kolo sezona 4 Thu Mar 11, 2010 8:39 pm
auuuu protiv vampirskih... jedva ceeekaaam
bice
al na kraju (mi smo ovi gore )
Шмиле
Број порука : 17 Join date : 06.03.2010 Локација : Београд
Наслов: Re: Prvo kolo sezona 4 Fri Mar 12, 2010 12:37 am
Хахаххаха, мени се овај распорд чини тежим, али идемо у свакој утакмици на победу.
Koman Shibamic
Наслов: Re: Prvo kolo sezona 4 Fri Mar 12, 2010 7:39 pm
Moram da pohvalim rukovodstvo F.C. Internazionale shto su mi omogucili da se registrujem na njihov forum, i dali mi uvid u taktichke zamisli i aktivnost igracha za mech sa mojim timom. Hvala , momci, carevi ste!
Rizleyy
Наслов: Re: Prvo kolo sezona 4 Fri Mar 12, 2010 8:33 pm
hahahahahhahahahahaha epic fail
FIDAdmin1
Наслов: Re: Prvo kolo sezona 4 Sat Mar 13, 2010 4:12 am
E ovako treba da izgleda svaki put kada neko glasa
EPS - FC Bald 2
Nema se bas puno sto sta reci o ovoj tekmi EPS mislim najslabiji tim u Ligi tako da ce to Bald lako da prodje, pored takvih napadaca kao sto Bald ima ima da bude resetanja na sve strane tako da o ovom paru ne treba trositi puno reci, s duznim postovanjem prema EPS-u...
F.C.Internazionale - Tribina United 2
Da su se domacini kojim slucajem ranije ukljucilu u ovu nasu uzbudljivu ligu mozda bi i imali lepe sanse za neko ozbiljnije iznenadjenje ovako prvaci ce doci do svoja 3 boda mozda ne sada ocekivano lako ali ce sigurno dobiti, mozda bi bilo iznenadjenje u mrezi domacina preko 3 gola ali ko zna kako su se gosti naostrili mozda bude i debakl
Вампирски Ф.К. - FC Red Star Forum 1
A zasto ne bih i svoj tim komentarisao!? Pa igram u njemu kako smo odigrali pripreme ovo ne bi trebalo da bude tezak zadatak, sigurno ce biti odlicna utakmica uzimaju u obzir goste i njihove odbrambene igrace stvarno disu ako jedan ali igraju stalno isto sto se tice postavljanja i ako ih neko malo bolje bude studirao mislim da se ovo odnosi na napadace mocice da zakljuci gde su najtanji za prolaz.... Vampiri jednostavno ove sezone moraju da vode neku znacajniju ulogu od prosle sezone cak sta vise delovace mocno. Svaka cast gostima ali nas teren ce pokazati da samo sada spremniji nego ikada.
СФК ТрибинаСРБ - FK LAVOVI 2
Pored onakvog napada ako ne daju bar 3 komada gosti nista nisu uradili. Glavnu rec ove sezone ce i voditi napad gostiju i jos treba izdvojiti golmana naravno ako je jos uvek aktivan. Odbrana tu i tamo ako frace bude isao na svaku loptu onda moze biti problema. Sigurna dvoja za sada domacini jos treba da se potrude kako bi ove sezone vodili neku ulogu u ligi.
Pigs From Space - АФК СТАРА ШКОЛА 2
Kako su se domacini naostrili bice svega na tekmi mada mislim da ce Starci da dobiju na iskustvo, imaju dobru ekipicu sve iskusni igraci a za razliku od Pigsa koji su jos uvek svezi i roviti, cenim Panceva ali jedan igrac ne moze da resi tekmu na zalost. Verovatno nece biti neka velika razlika za goste ali 3 boda su 3 boda
ФК Волови Ливада - Ултрас Прозивкa x
E ovo se zove derbi, volovi uvek zajebani, sigurno i ove sezone jurisaju na vrh tabele i sigurno vec sanjaju to prvo mesto. Prozivka skup odlicnih igraca pored toga svi se poznaju i licno nije ni cudo sto su poceli ozbiljno da guraju ka vrhu, sigurno ce ove sezone dosta iznenaditi ali cemo da vidimo kako ce poceti za njih ova nova sezona. Mislim da ovde mogu oba tima da zabeleze pobedu ali nereseno jer izgleda realno ocekivati.
bratinjo
Број порука : 18 Join date : 05.03.2010
Наслов: Re: Prvo kolo sezona 4 Sat Mar 13, 2010 2:23 pm
Fina analiza svaka chast za cimanje!
Walter Zenga
Број порука : 7 Join date : 05.03.2010
Наслов: Re: Prvo kolo sezona 4 Sat Mar 13, 2010 3:29 pm
FIDAdmin1 ::
E ovako treba da izgleda svaki put kada neko glasa
слажем се
EPS - FC Bald 2
Нема пуно шанси за неки други тип овде.Мислим да је Балд сјајна екипа(чини ми се да полако постајемо ривали са њиховом екипом после малтене два узастопна меча и различитим резултатима због чега ми је веома драго).Имају одличну екипу, сјајне нападаче и доста су уиграни.Победа Балда, сјајан меч за отварање првенства по њих.
F.C.Internazionale - Tribina United 2
Да ли је потребно образложење?Ако јесте, образложење је да један тим новајлија игра са двоструким узастопним шампионом државе, екипом пуном прекаљених првотимаца и развијеним тимским духом до максимума.
Вампирски Ф.К. - FC Red Star Forum 2
Посластица за "драге наше пријатеље фудбала" ( ) по мени свакако дерби кола.Вампири сјајна екипа, одлично уиграни и колико видим прилично самоуверени.Имају неколико веома добрих играча, голмана који сјајно прати игру и правовремено интервенише, фина тактичка решења и мислим да иду на висок пласман ове сезоне.
СФК ТрибинаСРБ - FK LAVOVI X
СФК има играча око којег се све врти али и остали су прилично добри, после наше утакмице, ово је свакако друга најзанимљивија и мислим да у овом мечу неће бити победника.Чак је могуће да се утакмица заврши резултатом 0:0
Pigs From Space - АФК СТАРА ШКОЛА 2
Прасићи се сигурно неће предати али мислим да овде немају много шанси иако су у задње време доста напредовали и мислим да имају доброг тренера.Сигурно ће играти на победу али сам прилично убеђен да ће три бода ићи на конто старе школе
ФК Волови Ливада - Ултрас Прозивка 1
И на крају, још један интересантан меч у којем типујем на домаћина.мислим да су Волови доста квалитетнија екипа али сам сигуран да ни Прозивка неће изаћи на терен спуштеног гарда и да ће бити добра утакмица.Ипак, по мени 3 бода иду Воловима.
Joki
Број порука : 5 Join date : 04.03.2010
Наслов: Re: Prvo kolo sezona 4 Sat Mar 13, 2010 10:10 pm
Ajd i ja da prozborim koju o novoj sezoni
Po meni su Volovi i TUFC najveci (nikako i jedini) kandidati za titulu. Mada vecu prednost od ova 2 tima bi dao Volovima. Cinjenica je da Volovi imaju ne promenjen sastav u odnosu na pocetak prosle sezone, dok TUFC ulazi u ovu sezonu sa slabijim timom nego pred sezonu 3 i nisam ubedjen da su zamene za Sretu i Tonija stigli njih dvojicu, mada bice vremena da me razuvere... Volovi i TUFC su jedini do sada dokazali da su sposobni za kontinuitet dobrih igara i samo taj dokazani kontinuitet ih izdvaja od ostalih... Bald, Skola, Vampiri, RSF i Prozivka su pokazali da imaju dobre ekipe i bilo koja ekipa od njih da napravi kontinuitet dobrih rezultata ce sigurno biti u situaciji da se bori za titulu. Upravo te ekipe su u prosloj sezoni igrali u naletima dobro, nikako konstantno i to je bio glavni razlog zasto su bodovno zaostali za vodecim dvojcem. Ocekujem da bar jedna ekipa zablista od ovih 5. Lavovi i Internacionale tak treba da se dokazu i pokazu, mada ni njih ne treba iskljucivati, ali cini mi se da jos uvek nisu spremni za najvisi plasman. Tribina Srb i Pigsi ce se boriti za izbegavanje baraza, ako ga bude bilo. Mada i jedna i druga ekipa mogu da se uguraju medju gore navedene ekipe, posebno ispred Lavova i Internacionale-a pod uslovom da ih cesti nepovoljni rezultati ne razbiju. Ekipe svakako sposobne da svakome otkinu bar bod. EPS nece biti poslednji jedino ako im dodje neki bogati arapin na celo tima i donese velike novce kojima bi doveli igrace
Sretno svima u sezoni 4
Паранормал
Број порука : 41 Join date : 04.03.2010
Наслов: Re: Prvo kolo sezona 4 Mon Mar 15, 2010 12:24 am
Браво Лавови,2-0,нас 5 он лине.
bratinjo
Број порука : 18 Join date : 05.03.2010
Наслов: Re: Prvo kolo sezona 4 Mon Mar 15, 2010 4:17 pm
Teshka utakmica na samom pochetku prvenstva. Novajlije iz egipta dobijene sa 2:1. Samo se rezultat pamti. Igra pada u zaborav. Dizemo se iz utakmice u utakmicu i tempiramo formu za prolecni deo sezone