dacakg
Број порука : 2 Join date : 21.03.2010
 | Наслов: Tata i sinovi Sun Mar 21, 2010 3:00 pm | |
| | |
|
dacakg
Број порука : 2 Join date : 21.03.2010
 | Наслов: Re: Tata i sinovi Sun Mar 21, 2010 3:04 pm | |
| Ovo je kasnije pronadjeno. Veruje se da se radnja ove price desava pre epizode 4.  Ovo je poslednji pronadjeni strip:  | |
|
bratinjo
Број порука : 18 Join date : 05.03.2010
 | Наслов: Re: Tata i sinovi Mon Mar 22, 2010 11:18 pm | |
| Strip mi se veoma dopada. Na kulturan i krajnje lucidan nachin daje do znanja zucama i domacim kvislinzima shta iskreni Srbi misle o njima. Samo nastavite sa prozivanjem i raskrinkavanjem ove veleizdaje. | |
|
zelhor

Број порука : 22 Join date : 05.03.2010
 | Наслов: Re: Tata i sinovi Tue Mar 23, 2010 12:50 am | |
| - bratinjo ::
- Strip mi se veoma dopada. Na kulturan i krajnje lucidan nachin daje do znanja zucama i domacim kvislinzima shta iskreni Srbi misle o njima. Samo nastavite sa prozivanjem i raskrinkavanjem ove veleizdaje.
+1  | |
|
dane_maneta

Број порука : 24 Join date : 05.03.2010 Локација : iza sunca
 | Наслов: Re: Tata i sinovi Tue Mar 23, 2010 6:41 pm | |
| - zelhor ::
- bratinjo ::
- Strip mi se veoma dopada. Na kulturan i krajnje lucidan nachin daje do znanja zucama i domacim kvislinzima shta iskreni Srbi misle o njima. Samo nastavite sa prozivanjem i raskrinkavanjem ove veleizdaje.
+1  pa dobro bre da li ste vi krshteni??? sale popovic i grand su za ovo vrhunac umetnosti...teski kicheraj | |
|
zelhor

Број порука : 22 Join date : 05.03.2010
 | Наслов: Re: Tata i sinovi Tue Mar 23, 2010 7:51 pm | |
| - dane_maneta ::
- zelhor ::
- bratinjo ::
+1  pa dobro bre da li ste vi krshteni??? sale popovic i grand su za ovo vrhunac umetnosti...teski kicheraj Sta se bre palis. Zabole me i za strip i za ljude koji se u njemu spominju. Svakako je taj strip osvezenje na izdajnickom forumu i poredjenju sa ostalim siluj-me-glupostima temama. | |
|
Sponsored content
 | Наслов: Re: Tata i sinovi  | |
| |
|