| Па да почнемо... | |
|
+28Rizleyy Stripi Rider Kantona FIDAdmin1 Nemanja Maksimovic Шмиле zabarski Mask Ignjatov mastervolume Koman Shibamic bratinjo tizlabor zelhor Walter Zenga Dule-DJ Симо markinho dane_maneta Дангуба CasualMente Паранормал orthodox Sledge_Hammer Sreto-Prozivka srb in Швеђанац xD 32 posters |
|
Аутор | Порука |
---|
Koman Shibamic
Број порука : 46 Join date : 06.03.2010 Локација : korak ispred vas
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 5:55 pm | |
| - Rider ::
- Evo i mene jer zasto da ne moj obraz je cist! Ako imate nesto da kazete mislim da je vreme
Prvo, reci nam ko si ti. Koji si igrach, i kako to da se tek sad ukljuchujesh u raspravu, kad smo svi popalili odande. Sad idi tamo i haraj. | |
|
| |
Rider
Број порука : 10 Join date : 06.03.2010
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 5:57 pm | |
| - Koman Shibamic ::
- Rider ::
- Evo i mene jer zasto da ne moj obraz je cist! Ako imate nesto da kazete mislim da je vreme
Prvo, reci nam ko si ti. Koji si igrach, i kako to da se tek sad ukljuchujesh u raspravu, kad smo svi popalili odande. Sad idi tamo i haraj. Sad se ukljucujem jer sam na onom pokusao da vadim kestenje iz vatre mada to vecina nije skontala al ajde sta je tu je, a sto se tice igraca Vladimir Vukovic CD Vampirski | |
|
| |
Rider
| |
| |
Koman Shibamic
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 6:00 pm | |
- Koman Shibamic ::
Prvo, reci nam ko si ti. Koji si igrach, i kako to da se tek sad ukljuchujesh u raspravu, kad smo svi popalili odande. Sad idi tamo i haraj. Sad se ukljucujem jer sam na onom pokusao da vadim kestenje iz vatre mada to vecina nije skontala al ajde sta je tu je, a sto se tice igraca Vladimir Vukovic CD Vampirski Opa pa ti si bio pod mojom dirigentskom palicom na pochetku, jel da? Ti si onaj koji ne moze da igra zbog posla, jel da? Pa iz TUFC-a u Minimal, pa onda posle onog cimanja sa Jokijem si sa drugarima oformio sadashnju ekipu Vampira, najgoru generaciju koji je taj klub video od osnivanja...Pa sad mi je sve jasno. | |
|
| |
Rider
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 6:02 pm | |
| - Koman Shibamic ::
Prvo, reci nam ko si ti. Koji si igrach, i kako to da se tek sad ukljuchujesh u raspravu, kad smo svi popalili odande. Sad idi tamo i haraj. Sad se ukljucujem jer sam na onom pokusao da vadim kestenje iz vatre mada to vecina nije skontala al ajde sta je tu je, a sto se tice igraca Vladimir Vukovic CD Vampirski Opa pa ti si bio pod mojom dirigentskom palicom na pochetku, jel da? Ti si onaj koji ne moze da igra zbog posla, jel da? Pa iz TUFC-a u Minimal, pa onda posle onog cimanja sa Jokijem si sa drugarima oformio sadashnju ekipu Vampira, najgoru generaciju koji je taj klub video od osnivanja...Pa sad mi je sve jasno. upravo mada jako mi je zao sto sam prestao sad bih bio bar upola kao Frace E da da ne pomislis da sam pobegao iz tima zato sto mi se nije dopalo ili nesto jer ja i dalje propustam tekme zbog posla a vratio sam se na Fid posle 2 meseca pauze zbog toga sto me je deja zvao
Последњи изменио Rider дана Sat Mar 06, 2010 6:04 pm. измењено укупно 1 пута | |
|
| |
Шмиле
Број порука : 17 Join date : 06.03.2010 Локација : Београд
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 6:03 pm | |
| Баш ти хвала, Комане. Он је дошао у наш клуб да игра са својм другарима а и даље му је посао препрека и у просеку одигра једну од три утакмице. | |
|
| |
FIDAdmin1
Број порука : 6 Join date : 06.03.2010
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 6:08 pm | |
Prvo, reci nam ko si ti. Koji si igrach, i kako to da se tek sad ukljuchujesh u raspravu, kad smo svi popalili odande. Sad idi tamo i haraj. Sad se ukljucujem jer sam na onom pokusao da vadim kestenje iz vatre mada to vecina nije skontala al ajde sta je tu je, a sto se tice igraca Vladimir Vukovic CD Vampirski Opa pa ti si bio pod mojom dirigentskom palicom na pochetku, jel da? Ti si onaj koji ne moze da igra zbog posla, jel da? Pa iz TUFC-a u Minimal, pa onda posle onog cimanja sa Jokijem si sa drugarima oformio sadashnju ekipu Vampira, najgoru generaciju koji je taj klub video od osnivanja...Pa sad mi je sve jasno. upravo mada jako mi je zao sto sam prestao sad bih bio bar upola kao Frace
E da da ne pomislis da sam pobegao iz tima zato sto mi se nije dopalo ili nesto jer ja i dalje propustam tekme zbog posla a vratio sam se na Fid posle 2 meseca pauze zbog toga sto me je deja zvao Tacno tako ja sam ga zvao Nego stvarno te ne kontam zasto za sve u Vampirima mislis da su najgori!!!!!?????? A sta sam ja to uradio npr da sam tako lose obelezen???? | |
|
| |
Koman Shibamic
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 6:10 pm | |
| Daleko bilo da su svi! Veliko poshtovanje ide Danetu i Shmiletu. I tu se lista zavrshava. | |
|
| |
Stripi
Број порука : 4 Join date : 06.03.2010
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 6:33 pm | |
| Na ovome se nece zavrsiti, bice drukanja u vezi timova, transfera, naloga i svega ostalog. Prema tome o tim osetljivim stvarima ili napraviti privatan forum, bez dozvole gostima, ili preko privatnih poruka. | |
|
| |
Rizleyy
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 6:44 pm | |
| | |
|
| |
dane_maneta
Број порука : 24 Join date : 05.03.2010 Локација : iza sunca
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 6:45 pm | |
| iskreno ja mislim da par ljudi sa onog foruma ovde ne smeju da imaju nalog...da li ti kao admin to mozes da resavas kralju???? | |
|
| |
FIDAdmin1
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 6:46 pm | |
| - dane_maneta ::
- iskreno ja mislim da par ljudi sa onog foruma ovde ne smeju da imaju nalog...da li ti kao admin to mozes da resavas kralju????
Mogu ja | |
|
| |
dane_maneta
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 6:51 pm | |
| - FIDAdmin1 ::
- dane_maneta ::
- iskreno ja mislim da par ljudi sa onog foruma ovde ne smeju da imaju nalog...da li ti kao admin to mozes da resavas kralju????
Mogu ja e onda ajde na raspravu ko ovde ne sme da dobije dozvolu | |
|
| |
zelhor
Број порука : 22 Join date : 05.03.2010
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 7:20 pm | |
| - dane_maneta ::
- FIDAdmin1 ::
Mogu ja e onda ajde na raspravu ko ovde ne sme da dobije dozvolu 1. Ko je FIDAdmin1 na ovo forumu? 2. Tesko da mozes da zabranis nekome ovde boravak. Moze neko da se registruje i 100 puta ovde pod raznim imenima. 3. Svi koji su 'mi smo krivi' podrzali te banove tamo, znaju dobro koji su. Nije da ne treba da dodju ovde vec ce biti napusavani narednih 13 godina bez obzira gde su. | |
|
| |
Швеђанац xD Admin
Број порука : 37 Join date : 04.03.2010
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 7:26 pm | |
| - zelhor ::
- FIDAdmin1 ::
Mogu ja e onda ajde na raspravu ko ovde ne sme da dobije dozvolu 1. Ko je FIDAdmin1 na ovo forumu? 2. Tesko da mozes da zabranis nekome ovde boravak. Moze neko da se registruje i 100 puta ovde pod raznim imenima. 3. Svi koji su 'mi smo krivi' podrzali te banove tamo, znaju dobro koji su. Nije da ne treba da dodju ovde vec ce biti napusavani narednih 13 godina bez obzira gde su. To ti mislis da mogu Koga ja banujem banovan je Ali rekao sam da necu nikog i ostajem pri tome. Dane burazere na koga mislis? | |
|
| |
Joki
Број порука : 5 Join date : 04.03.2010
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 7:28 pm | |
| evo i ja da se javim bas da mi ne stoji nula pored broja postova | |
|
| |
zelhor
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 7:30 pm | |
| | |
|
| |
dane_maneta
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 7:33 pm | |
| napisao sam ti pm ajde ljudi molim vas da od ovoga ne pravimo zlo nego da ovo bude normalan forum | |
|
| |
Швеђанац xD Admin
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 7:42 pm | |
| | |
|
| |
zelhor
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 7:43 pm | |
| | |
|
| |
Швеђанац xD Admin
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 7:45 pm | |
| | |
|
| |
Sreto-Prozivka
Број порука : 14 Join date : 04.03.2010 Локација : Прозивка, Суботица
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 7:53 pm | |
| могли би мало средити форум, убацити неку сличицу горе која преставља нас Србе са ФИД-а, отворити још тема, довести већину људи...итд | |
|
| |
zelhor
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 7:56 pm | |
| | |
|
| |
Koman Shibamic
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 7:56 pm | |
| Evo ove koja je na grupi na fejsu. | |