| Па да почнемо... | |
|
+28Rizleyy Stripi Rider Kantona FIDAdmin1 Nemanja Maksimovic Шмиле zabarski Mask Ignjatov mastervolume Koman Shibamic bratinjo tizlabor zelhor Walter Zenga Dule-DJ Симо markinho dane_maneta Дангуба CasualMente Паранормал orthodox Sledge_Hammer Sreto-Prozivka srb in Швеђанац xD 32 posters |
|
Аутор | Порука |
---|
Koman Shibamic
Број порука : 46 Join date : 06.03.2010 Локација : korak ispred vas
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 20, 2010 8:58 pm | |
| Nagadjam, ali videcemo da li sam bio u pravu. Ticaba je ustasha iz Subaje, studira tamo, ima sve predispozicije...
Inache ja sam uzalud pokushavao da sastavim spisak banovanih, nisam uspeo. Ono shto znam (TUFC) je sledece:
Bratinjo dozivotna Tizla 2 metra Ja 2 metra Josh 2 kraceg daha, istekle. | |
|
| |
Паранормал
Број порука : 41 Join date : 04.03.2010
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 20, 2010 9:20 pm | |
| | |
|
| |
zelhor
Број порука : 22 Join date : 05.03.2010
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 20, 2010 11:43 pm | |
| Pratimo. Ludilo. Dule-DJ, nemam spisak banovanih. Kingshit mi je onda obrisao temu a nismo do kraja saznali ko je sve banovan. Mislim da ima oko 15 osoba +/- | |
|
| |
Паранормал
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 21, 2010 12:04 am | |
| Чувајте се M&L-а(или ти мила ),опаки жаца који има везе у телекому. Штета што нема више подјебавања тамо,форум је створен за то. | |
|
| |
M&L
Број порука : 18 Join date : 06.03.2010
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 21, 2010 12:17 am | |
| - Паранормал ::
- Чувајте се M&L-а(или ти мила ),опаки жаца који има везе у телекому.
Штета што нема више подјебавања тамо,форум је створен за то. Ti si neki bolestan momak, a ?? Odakle to da sam zaca ?? Samo sam reko da mi drug radi kao pandur.. i sta ko ima mene da se cuva?? Ali da su retardirani koji nalaze zadovoljstvo u tome da nekog zovu to ne moze niko da me ubedi u suprotno.. | |
|
| |
Паранормал
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 21, 2010 12:20 am | |
| | |
|
| |
M&L
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 21, 2010 12:26 am | |
| | |
|
| |
Паранормал
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 21, 2010 12:31 am | |
| Како ли су само дошли до броја. | |
|
| |
M&L
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 21, 2010 12:42 am | |
- Како ли су само дошли до броја.
Pa neko ko je na pocetku prosle sezone igrao sa Vampirima. Tada sam ja tamo dosao i video da imaju temu o brojevima pa su neki tu postavljali svoje,ali je kasnije to obrisano..Verovatno je neko ko je igrao kod njih pokupio broj i eto..u sustini ne znam ko je niti me zanima,ali je krajnje glupo to raditi.. | |
|
| |
Dule-DJ
Број порука : 15 Join date : 05.03.2010 Age : 33 Локација : Teслић - Р. Српска
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 21, 2010 2:21 pm | |
| Ти што га зову и шаљу му поруке су тешки пајсери. Боље речено обичне кукавице које имају муда само када се скривају па пријете преко телефона. Јадно, нема шта... А и Мерко се прима к'о баба на пензију, иако хоће да докаже супротно. Свеједно не жалим га уопште, што је свирао курцу и правио се паметан кад су нас бановали.
Што се тиче цинкароша могуће је да је то неко ко мало пише (или уопште не пише) на форуму јер је тако мање сумњив. | |
|
| |
Паранормал
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 21, 2010 3:30 pm | |
| Ладно сам банован опет,не знам зашто!!! [quote=''ШвеЦка говна''] Suspended Your account has been temporarily suspended. This suspension is due to end on Thursday, May 20, 2010 8:30:29 AM.[/quote] Нит` сам псовао,нит`,ишта!!! Јебем вам матер ретардирану пичка вам материна говнарска! | |
|
| |
Koman Shibamic
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 21, 2010 3:44 pm | |
| 2 metra, velkm tu d klab | |
|
| |
Паранормал
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 21, 2010 3:56 pm | |
| Сад видим онај јазавац грешкац,ме као нешто прозива,и не банују га,а мене банују из непознатог разлога.Сисај га! | |
|
| |
M&L
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 21, 2010 4:20 pm | |
- Ладно сам банован опет,не знам зашто!!!
[quote=''ШвеЦка говна''] Suspended Your account has been temporarily suspended. This suspension is due to end on Thursday, May 20, 2010 8:30:29 AM. Нит` сам псовао,нит`,ишта!!! Јебем вам матер ретардирану пичка вам материна говнарска! [/quote] Tebe banovali?? Stvarno ne razumem zasto.. Sto ih ne pitas preko maila?? | |
|
| |
srb in
Број порука : 8 Join date : 04.03.2010
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 21, 2010 6:44 pm | |
| verovatno sto si reko mene treba grasak... | |
|
| |
Паранормал
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 21, 2010 7:12 pm | |
| Јебо их пас,да сам им бар рекао нешто,послао је ортак преко његовог играча поруку,видећемо шта ће слепци одговорити. Још су ми избрисали 2 поста. | |
|
| |
M&L
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 21, 2010 8:02 pm | |
| | |
|
| |
Паранормал
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 21, 2010 8:33 pm | |
| - M&L ::
- Паранормал ::
- Јебо их пас,да сам им бар рекао нешто,послао је ортак преко његовог играча поруку,видећемо шта ће слепци одговорити.
Још су ми избрисали 2 поста. Vidim samo da su obrisali onu temu tata i sin, verovatno da je bilo nesto u toj temi.. Јебига,била су само она три поста,видео си и сам шта је писало,нити сам им кеву спрчио,нити први ред на сахрани,не знам који им је. Неко друка све у 16,ко зна шта им преводе,прсти вам се осушили! | |
|
| |
M&L
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 21, 2010 9:43 pm | |
- M&L ::
- Паранормал ::
- Јебо их пас,да сам им бар рекао нешто,послао је ортак преко његовог играча поруку,видећемо шта ће слепци одговорити.
Још су ми избрисали 2 поста. Vidim samo da su obrisali onu temu tata i sin, verovatno da je bilo nesto u toj temi.. Јебига,била су само она три поста,видео си и сам шта је писало,нити сам им кеву спрчио,нити први ред на сахрани,не знам који им је. Неко друка све у 16,ко зна шта им преводе,прсти вам се осушили! Pa bas zato sto i znam sta si napisao..ne mogu da verujem..to su ti do sad bila otprilike 3 najkulturnija posta Al salu na stranu, ne znam sta im je..poslacu i ja kingstonu poruku mada sumnjam da ce mi reci.. | |
|
| |
Паранормал
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 21, 2010 9:59 pm | |
| I don't know who your captain is, but everyone that's banned can sent a mail to support@communisport.com . If someone's banned for a long time, you can be very sure that he did some bad things and maybe allready had been banned before. То ти је одговор кингсшита. | |
|
| |
Паранормал
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 21, 2010 10:28 pm | |
| Сазнао сам зашто сам попио бан. Боже узми ме да не гледам ово!Ликови су ме бановали зато што су проценили по моја 3 поста да сам ја звао мерка и смарао га или да сам дао његово бр шта ли већ. Истуците се... Могу да кажем за Мерка да је испао фер дечко,рекао је оном педеру да смо имали неспоразум и да смо то решили на ПП и да нема проблема између нас двојце. Мислим да ће ми остати бан,класичне сисице!!! | |
|
| |
M&L
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 21, 2010 10:36 pm | |
- Сазнао сам зашто сам попио бан.
Боже узми ме да не гледам ово! Ликови су ме бановали зато што су проценили по моја 3 поста да сам ја звао мерка и смарао га или да сам дао његово бр шта ли већ. Истуците се... Могу да кажем за Мерка да је испао фер дечко,рекао је оном педеру да смо имали неспоразум и да смо то решили на ПП и да нема проблема између нас двојце. Мислим да ће ми остати бан,класичне сисице!!! Strasno..pa sto ne skinu ban ako im je Merko to pisao?? I jesu glupi..oni kao procenjuju.. Vidis sad..zbog tih klinaca si na neki nacin i ti strdao..na zalost.. | |
|
| |
Koman Shibamic
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 21, 2010 10:47 pm | |
| Svaka chast za Merka, iako sam sumnjao da cu ikada to reci. | |
|
| |
bratinjo
Број порука : 18 Join date : 05.03.2010
| Наслов: Re: Па да почнемо... Mon Mar 22, 2010 11:13 pm | |
| Shvedjani duvajte karu i pasite muda kao i do sada | |
|
| |
dane_maneta
Број порука : 24 Join date : 05.03.2010 Локација : iza sunca
| Наслов: Re: Па да почнемо... Tue Mar 23, 2010 6:49 pm | |
| e ovako ja bi da porucim govnima koja su zvala merka i cimali ga ko pajseri najgori,nesto u splicinom stilu KAD GOD TE SRETNEM CJELOZIVOTNA REHABILITACIJA SLIJEDI maloumni idijote...bas si mangup...picko
eto cekao sam da prodje cela frka d ami se slegnu utisci | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Па да почнемо... | |
| |
|
| |
| Па да почнемо... | |
|