ФИД Србија
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ФИД Србија

ФИД

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  ТражиТражи  Региструј сеРегиструј се  Приступи  

Па да почнемо...

Go down 
+28
Rizleyy
Stripi
Rider
Kantona
FIDAdmin1
Nemanja Maksimovic
Шмиле
zabarski
Mask
Ignjatov
mastervolume
Koman Shibamic
bratinjo
tizlabor
zelhor
Walter Zenga
Dule-DJ
Симо
markinho
dane_maneta
Дангуба
CasualMente
Паранормал
orthodox
Sledge_Hammer
Sreto-Prozivka
srb in
Швеђанац xD
32 posters
Иди на страну : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
АуторПорука
Koman Shibamic

Koman Shibamic

Број порука : 46
Локација : korak ispred vas

Па да почнемо... - Page 8 Empty
ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySat Mar 20, 2010 8:58 pm

Nagadjam, ali videcemo da li sam bio u pravu. Ticaba je ustasha iz Subaje, studira tamo, ima sve predispozicije...

Inache ja sam uzalud pokushavao da sastavim spisak banovanih, nisam uspeo. Ono shto znam (TUFC) je sledece:

Bratinjo dozivotna
Tizla 2 metra
Ja 2 metra

Josh 2 kraceg daha, istekle.
Назад на врх Go down
http://fkt1919.blogspot.com/
Паранормал

Паранормал

Број порука : 41

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySat Mar 20, 2010 9:20 pm

Не знам јел пратите шта се дешава на оном цензура-форуму.Лик прави помало глупав стрип и прозива потенцијалне издајице.Батица набацио његов бр избацио у теми и цимају га на моб,мерко се још успалио,па се нервира.Јеб`о матер ал` су болесни. cheers cheers cheers
Назад на врх Go down
http://www.tribinasrb.net
zelhor

zelhor

Број порука : 22

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySat Mar 20, 2010 11:43 pm

Pratimo. Ludilo. Laughing

Dule-DJ, nemam spisak banovanih. Kingshit mi je onda obrisao temu a nismo do kraja saznali ko je sve banovan. Mislim da ima oko 15 osoba +/-
Назад на врх Go down
Паранормал

Паранормал

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySun Mar 21, 2010 12:04 am

Чувајте се M&L-а(или ти мила cyclops),опаки жаца који има везе у телекому. affraid
Штета што нема више подјебавања тамо,форум је створен за то. king
Назад на врх Go down
M&L

Број порука : 18

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySun Mar 21, 2010 12:17 am

Паранормал ::
Чувајте се M&L-а(или ти мила cyclops),опаки жаца који има везе у телекому. affraid
Ti si neki bolestan momak, a ??
Odakle to da sam zaca ??
Samo sam reko da mi drug radi kao pandur.. i sta ko ima mene da se cuva??
Ali da su retardirani koji nalaze zadovoljstvo u tome da nekog zovu to ne moze niko da me ubedi u suprotno..
Назад на врх Go down
Паранормал

Паранормал

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySun Mar 21, 2010 12:20 am

M&L ::
Odakle to da sam zaca ??
Ali da su retardirani koji nalaze zadovoljstvo u tome da nekog zovu to ne moze niko da me ubedi u suprotno..

Диви га овај,да ли стварно мислиш да сам написао да си озбиљно жаца,ма иди. cheers
Моја болест нема везе са тим што ти никако не мож` да скапираш зајебанцију,опуШти се лома,попи пиће. pig
Назад на врх Go down
M&L

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySun Mar 21, 2010 12:26 am

Odakle to da sam zaca ??

Диви га овај,да ли стварно мислиш да сам написао да си озбиљно жаца,ма иди. cheers
Моја болест нема везе са тим што ти никако не мож` да скапираш зајебанцију,опуШти се лома,попи пиће. pig
Ma i to sto kazes..
Samo ljudi , ne mogu da verujem da ste Merka cimali na mob Question
Da je covek stvarno drukao svedima pa i tad je glupo..ovo stvarno prelazi granice..
Назад на врх Go down
Паранормал

Паранормал

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySun Mar 21, 2010 12:31 am

Како ли су само дошли до броја. sex2
Назад на врх Go down
M&L

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySun Mar 21, 2010 12:42 am

Како ли су само дошли до броја. sex2
Pa neko ko je na pocetku prosle sezone igrao sa Vampirima. Tada sam ja tamo dosao i video da imaju temu o brojevima pa su neki tu postavljali svoje,ali je kasnije to obrisano..Verovatno je neko ko je igrao kod njih pokupio broj i eto..u sustini ne znam ko je niti me zanima,ali je krajnje glupo to raditi..
Назад на врх Go down
Dule-DJ

Dule-DJ

Број порука : 15
Локација : Teслић - Р. Српска

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySun Mar 21, 2010 2:21 pm

Ти што га зову и шаљу му поруке су тешки пајсери. Боље речено обичне кукавице које имају муда само када се скривају па пријете преко телефона. Јадно, нема шта...
А и Мерко се прима к'о баба на пензију, иако хоће да докаже супротно. Свеједно не жалим га уопште, што је свирао курцу и правио се паметан кад су нас бановали.

Што се тиче цинкароша могуће је да је то неко ко мало пише (или уопште не пише) на форуму јер је тако мање сумњив.
Назад на врх Go down
http://www.fcrsf.tk/
Паранормал

Паранормал

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySun Mar 21, 2010 3:30 pm

Ладно сам банован опет,не знам зашто!!!

[quote=''ШвеЦка говна''] Suspended
Your account has been temporarily suspended. This suspension is due to end on Thursday, May 20, 2010 8:30:29 AM.[/quote]

Нит` сам псовао,нит`,ишта!!!
Јебем вам матер ретардирану пичка вам материна говнарска! Evil or Very Mad
Назад на врх Go down
Koman Shibamic

Koman Shibamic

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySun Mar 21, 2010 3:44 pm

2 metra, velkm tu d klab Cool
Назад на врх Go down
Паранормал

Паранормал

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySun Mar 21, 2010 3:56 pm

Сад видим онај јазавац грешкац,ме као нешто прозива,и не банују га,а мене банују из непознатог разлога.Сисај га!
Назад на врх Go down
M&L

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySun Mar 21, 2010 4:20 pm

Ладно сам банован опет,не знам зашто!!!

[quote=''ШвеЦка говна''] Suspended
Your account has been temporarily suspended. This suspension is due to end on Thursday, May 20, 2010 8:30:29 AM.

Нит` сам псовао,нит`,ишта!!!
Јебем вам матер ретардирану пичка вам материна говнарска! Evil or Very Mad[/quote]
Tebe banovali??
Stvarno ne razumem zasto..
Sto ih ne pitas preko maila??
Назад на врх Go down
srb in

Број порука : 8

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySun Mar 21, 2010 6:44 pm

verovatno sto si reko mene treba grasak... Laughing
Назад на врх Go down
Паранормал

Паранормал

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySun Mar 21, 2010 7:12 pm

Јебо их пас,да сам им бар рекао нешто,послао је ортак преко његовог играча поруку,видећемо шта ће слепци одговорити. cyclops
Још су ми избрисали 2 поста.
Назад на врх Go down
M&L

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySun Mar 21, 2010 8:02 pm

Јебо их пас,да сам им бар рекао нешто,послао је ортак преко његовог играча поруку,видећемо шта ће слепци одговорити. cyclops
Vidim samo da su obrisali onu temu tata i sin, verovatno da je bilo nesto u toj temi..
Question Exclamation
Назад на врх Go down
Паранормал

Паранормал

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySun Mar 21, 2010 8:33 pm

Vidim samo da su obrisali onu temu tata i sin, verovatno da je bilo nesto u toj temi..
Question Exclamation
Јебига,била су само она три поста,видео си и сам шта је писало,нити сам им кеву спрчио,нити први ред на сахрани,не знам који им је.
Неко друка све у 16,ко зна шта им преводе,прсти вам се осушили!
Назад на врх Go down
M&L

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySun Mar 21, 2010 9:43 pm

Question Exclamation
Јебига,била су само она три поста,видео си и сам шта је писало,нити сам им кеву спрчио,нити први ред на сахрани,не знам који им је.
Неко друка све у 16,ко зна шта им преводе,прсти вам се осушили!
Pa bas zato sto i znam sta si napisao..ne mogu da verujem..to su ti do sad bila otprilike 3 najkulturnija posta Very Happy Very Happy Very Happy
Al salu na stranu, ne znam sta im je..poslacu i ja kingstonu poruku mada sumnjam da ce mi reci..
Назад на врх Go down
Паранормал

Паранормал

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySun Mar 21, 2010 9:59 pm

I don't know who your captain is, but everyone that's banned can sent a mail to support@communisport.com . If someone's banned for a long time, you can be very sure that he did some bad things and maybe allready had been banned before.

То ти је одговор кингсшита. affraid
Назад на врх Go down
Паранормал

Паранормал

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySun Mar 21, 2010 10:28 pm

Сазнао сам зашто сам попио бан.
Боже узми ме да не гледам ово!
Ликови су ме бановали зато што су проценили по моја 3 поста да сам ја звао мерка и смарао га или да сам дао његово бр шта ли већ. affraid
Истуците се...
Могу да кажем за Мерка да је испао фер дечко,рекао је оном педеру да смо имали неспоразум и да смо то решили на ПП и да нема проблема између нас двојце.
Мислим да ће ми остати бан,класичне сисице!!!
Назад на врх Go down
M&L

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySun Mar 21, 2010 10:36 pm

Сазнао сам зашто сам попио бан.
Боже узми ме да не гледам ово!
Ликови су ме бановали зато што су проценили по моја 3 поста да сам ја звао мерка и смарао га или да сам дао његово бр шта ли већ. affraid
Истуците се...
Могу да кажем за Мерка да је испао фер дечко,рекао је оном педеру да смо имали неспоразум и да смо то решили на ПП и да нема проблема између нас двојце.
Мислим да ће ми остати бан,класичне сисице!!!
Strasno..pa sto ne skinu ban ako im je Merko to pisao??
I jesu glupi..oni kao procenjuju..
Vidis sad..zbog tih klinaca si na neki nacin i ti strdao..na zalost..
Назад на врх Go down
Koman Shibamic

Koman Shibamic

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptySun Mar 21, 2010 10:47 pm

Svaka chast za Merka, iako sam sumnjao da cu ikada to reci.
Назад на врх Go down
bratinjo

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptyMon Mar 22, 2010 11:13 pm

Shvedjani duvajte karu i pasite muda kao i do sada Very Happy
Назад на врх Go down
dane_maneta

dane_maneta

Број порука : 24
Локација : iza sunca

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 EmptyTue Mar 23, 2010 6:49 pm

e ovako ja bi da porucim govnima koja su zvala merka i cimali ga ko pajseri najgori,nesto u splicinom stilu
KAD GOD TE SRETNEM CJELOZIVOTNA REHABILITACIJA SLIJEDI
maloumni idijote...bas si mangup...picko

eto cekao sam da prodje cela frka d ami se slegnu utisci
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: Па да почнемо...   Па да почнемо... - Page 8 Empty

Назад на врх Go down

Па да почнемо...
Назад на врх 
Страна 8 of 10Иди на страну : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next