| Па да почнемо... | |
|
+28Rizleyy Stripi Rider Kantona FIDAdmin1 Nemanja Maksimovic Шмиле zabarski Mask Ignjatov mastervolume Koman Shibamic bratinjo tizlabor zelhor Walter Zenga Dule-DJ Симо markinho dane_maneta Дангуба CasualMente Паранормал orthodox Sledge_Hammer Sreto-Prozivka srb in Швеђанац xD 32 posters |
|
Аутор | Порука |
---|
Koman Shibamic
Број порука : 46 Join date : 06.03.2010 Локација : korak ispred vas
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 8:00 pm | |
| Ako neko hoce da se registruje na forum, ne postoji nachin da mu se to zabrani osim da se zatvori registracija. ENDE.
Stavi ovaj grb umesto editboard.com | |
|
| |
Швеђанац xD Admin
Број порука : 37 Join date : 04.03.2010
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 8:05 pm | |
| | |
|
| |
Koman Shibamic
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 8:15 pm | |
| Lepo izgleda. EDIT:Mozda da ga smanjish za nijansu samo, da bude malo iznad ovog home itd. Kad imash vremena. | |
|
| |
dane_maneta
Број порука : 24 Join date : 05.03.2010 Локација : iza sunca
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 9:10 pm | |
| zeksi jbt oladi sto od svakog foruma pravimo idijotluk jebo vas ban i ko moze i ko sta nemoze i ja sam samo reko...a u kurac | |
|
| |
Dule-DJ
Број порука : 15 Join date : 05.03.2010 Age : 33 Локација : Teслић - Р. Српска
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 10:29 pm | |
| Eno tamo na podforumu Serbia mota se i ona pička ustaška Brljo... Sasvim je jasno da je on upetljan u ovo, samo me interesuje ko je juda od naših... Prsti mu se osušili, ko god da im je prevodio. Al' bi im se sad najebao keve, samo mrzi me da pravim novi nalog. | |
|
| |
FIDAdmin1
Број порука : 6 Join date : 06.03.2010
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sat Mar 06, 2010 11:25 pm | |
| - zelhor ::
1. Ko je FIDAdmin1 na ovo forumu? To sam ja a to ime sam bezveze stavio i tamo se sprdam sa onim moderatorima i adminima i ostalim stranim sisama.... | |
|
| |
Koman Shibamic
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 07, 2010 3:48 pm | |
| - Цитат :
- What's most disappointing is that i sent you a private mail which you decided to publish on another forum. I've seen the screen made by a user on that forum, so i wish you all the best on your own forum and we'll see about who's going to be moderate.
Opa, sisice, opet lajete! Tasteri prodani! Pichke! | |
|
| |
Паранормал
Број порука : 41 Join date : 04.03.2010
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 07, 2010 4:06 pm | |
| Чекај јел могуће да сте толике ласице,јебем вас у прсте бангаве,да бог да ти се осушили ко год да је то урадио! | |
|
| |
Rider
Број порука : 10 Join date : 06.03.2010
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 07, 2010 5:06 pm | |
| - Koman Shibamic ::
-
- Цитат :
- What's most disappointing is that i sent you a private mail which you decided to publish on another forum. I've seen the screen made by a user on that forum, so i wish you all the best on your own forum and we'll see about who's going to be moderate.
Opa, sisice, opet lajete! Tasteri prodani! Pichke! Koga si to citirao? ko je to napisao? | |
|
| |
Koman Shibamic
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 07, 2010 5:11 pm | |
| Kingstown mi je poslao PM poshto sam mu odgovorio na onaj koji sam citirao koju stranu pre. | |
|
| |
Stripi
Број порука : 4 Join date : 06.03.2010
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 07, 2010 5:20 pm | |
| Ne verujem da cemo mi Volovi nesto preterano pisati ovde. Kao i na starom forumu. | |
|
| |
bratinjo
Број порука : 18 Join date : 05.03.2010
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 07, 2010 5:25 pm | |
| - Stripi ::
- Ne verujem da cemo mi Volovi nesto preterano pisati ovde.
Kao i na starom forumu. Jel imate novi privatni forum ili odrzavate onaj na FIDu i dalje? | |
|
| |
Koman Shibamic
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 07, 2010 5:26 pm | |
| - Stripi ::
Kao i na starom forumu. Vampiri su medju nama. | |
|
| |
dane_maneta
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 07, 2010 5:43 pm | |
| mojne sa tim osudama da su vampiri sve zakuvali....kapiram da mi verujes i ja ti kazem da NE ZNAM da li je iko od nasih ista drukao a za vecinu ZNAM da nisu,samo da proverim ostatak....inace dobio sam PM pred ban zbog recenice gay is not okey od kingstona | |
|
| |
dane_maneta
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 07, 2010 5:45 pm | |
| a i stoji link na FID forumu za ovaj nas,tako da su mogli ladno da vide sve i bez icije pomoci | |
|
| |
Stripi
Број порука : 4 Join date : 06.03.2010
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 07, 2010 5:55 pm | |
| - bratinjo ::
- Stripi ::
Kao i na starom forumu. Jel imate novi privatni forum ili odrzavate onaj na FIDu i dalje? Nemamo. Odavno vec koristimo skajp, ali nam je potreban forum zbog razno-raznih stvari. Posto nas je dosta banovano na FID-u, a ovaj forum nije adekvatan za nase potrebe, koristimo fejs. Posaljes masovnu poruku, dogadjaji, diskusije, slike...itd. | |
|
| |
Koman Shibamic
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 07, 2010 6:11 pm | |
| Napravite privatni forum i problem reshen. Inache nash dragi Duplikat studira u lijepoj njihovoj Iz minuta u minut neshto novo! | |
|
| |
Rider
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 07, 2010 6:12 pm | |
| - dane_maneta ::
- mojne sa tim osudama da su vampiri sve zakuvali....kapiram da mi verujes i ja ti kazem da NE ZNAM da li je iko od nasih ista drukao a za vecinu ZNAM da nisu,samo da proverim ostatak....inace dobio sam PM pred ban zbog recenice gay is not okey od kingstona
I sta sad? necemo moci pisati Geya Deja? a da oni ne kontaju zajebaniju | |
|
| |
tizlabor
Број порука : 3 Join date : 05.03.2010
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 07, 2010 6:14 pm | |
| - Rider ::
- Koman Shibamic ::
-
- Цитат :
Opa, sisice, opet lajete! Tasteri prodani! Pichke! Koga si to citirao?
ko je to napisao? odma si se naso a? | |
|
| |
Шмиле
Број порука : 17 Join date : 06.03.2010 Локација : Београд
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 07, 2010 6:15 pm | |
| А зар вам није пало на памет да је Срето оставио линк ка овом форуму тамо на ФИД форуму, другачије не бих ни знао да ово место постоји, и да је Кингстон кликнуо да види шта је? Мора да кликне, јер му је то посао - да уклања неадекватан садржај. Претпоставимо да је у хтењу да се увери да није нешто лоше на том линку, прошрао мало форумом а затим видео и поруку коју је лично саставио.
Онда, уз то, она као вест на ФИДу да је Мерко виђен пијан, мислим дно дна немаштовитоси и врхунац недостатка елеменарне оригиналности.
Да нисам видео својим очима не бих веровао ни да сте бановани. | |
|
| |
Rider
| |
| |
bratinjo
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 07, 2010 8:33 pm | |
| - Шмиле ::
- А зар вам није пало на памет да је Срето оставио линк ка овом форуму тамо на ФИД форуму, другачије не бих ни знао да ово место постоји, и да је Кингстон кликнуо да види шта је?
Admine, napravi ovaj forum da ne moze da se gleda bez registracije. Provei sve registracije, ako ti je neko sumnjiv napishi mu privatnu poruku, ako ti odgovori na engelskom, na nekom drugom stranom jeziku (npr ustashkom) banuj ga odmah. Do tada pazite shta pishete. Nikovi su nam ovde isti (jebiga zajebali smo se) tako da mogu da padnu novi banovi. Edit: nik moze da se promeni preko member panela. | |
|
| |
Швеђанац xD Admin
Број порука : 37 Join date : 04.03.2010
| |
| |
bratinjo
| Наслов: Re: Па да почнемо... Sun Mar 07, 2010 9:16 pm | |
| | |
|
| |